41794-vintage-fifties-wedding-dress-inspirationGeheel onverwacht kwam een onbekend stel in de oefenruimte luisteren of Junebug niet dé aangewezen band was voor hun bruiloftsfeest. En zo werd een oefenavond meer een optreden voor twee. De bruid in spe was tot tranen geroerd bij één van Junebugs droevige ballades en de beentjes konden niet stil blijven tijdens de uptempo traditionals. Dus wij werden uitgenodigd voor de zomerse locatie waar deze twee elkaar het ja-woord gaan geven.

Leuk! We hebben er zin in!

Of we dan ook een geschikt muziek-idee hebben bij binnenkomst van de bruid?!? Dat is toch best lastig.

Niet té klef of serieus maar ook niet te lollig natuurlijk. Moeilijk!

Gelukkig hebben we nog even de tijd, de bruiloft is eind augustus pas. Maar als iemand een goed idee heeft..? Wij zijn één en al oor!

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *